Bijles via Voldoende.nl

Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

Meer zelfvertrouwen

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het nemen van bijles. Op de basisschool maak je een begin met vakken als rekenen, taal, topografie en geschiedenis. Een goede basis is dan ook handig voor de middelbare school. Wanneer kinderen moeite hebben met het maken van huiswerk helpen wij van Voldoende.nl hier graag bij! Dit zal een jong kind meer zelfvertrouwen geven.

Basisschool

De basisschool wordt afgesloten met de Cito-toets. Dit is erg spannend voor de meeste kinderen en sommigen kijken er dan ook erg tegenop. Is jouw kind onzeker en gespannen? Voldoende.nl geeft Cito-training op het gebied van ieder vak om jouw kind klaar te stomen voor het échte werk!

Middebare school

Op de middelbare school wordt alles een stukje lastiger en zal je ook meer schoolvakken krijgen. Aardrijkskunde, Engels of wiskunde, Voldoende.nl geeft er bijles in! Verder heeft jouw schoolniveau ook geen invloed op je toelating bij ons, wij werken zelfs zonder wachtrijen. Of je nou vmbo, havo of vwo doet, je kan bij ons terecht!

Hbo studenten

Hbo studenten krijgen veel met zowel theorie als praktijk te maken. Zo gaan ze gedurende hun bachelor periode ook op stage om ervaring op te doen. Ook op het hbo is het erg belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Wanneer dit niet het geval is zou je ervoor kunnen kiezen om bijles te nemen. Je wil uiteraard wel voldoende studiepunten halen.

Bijles %Plaats%

Mbo bijles

Wanneer je mbo-niveau 1, 2, 3 of 4 volgt, word je opgeleid om zo makkelijk mogelijk de arbeidsmarkt te kunnen infiltreren. De focus ligt dan ook op de praktijk. Hierdoor kunnen studenten op het mbo veel moeite hebben met de theorie.

Voldoende.nl helpt deze studenten graag om zich te ontwikkelen in deze vakken. Aan de hand van een intakegesprek kan er een persoonlijke planning worden opgesteld en kunnen de bijlessen beginnen!

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Scroll naar boven