Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

examentraining

Hulp nodig met Duits?

Opmerkelijk: Duits wordt alsmaar minder populair. Veel scholieren vinden Frans en Spaans namelijk mooier klinken. Dit kan dan wel zo zijn, maar Duits wordt in veel gebieden en landen gesproken en is dan ook een zeer handige taal om te kunnen lezen, spreken en verstaan. Zo is Duits niet alleen de officiële taal van Duitsland, maar ook van Oostenrijk en Zwitserland. Ook in delen van onder andere Italië, België, Luxemburg en Liechtenstein wordt Duits gesproken. Dus of je nou gaat skiën in Oostenrijk of later bij een internationaal bedrijf werkt: Duits is een handige en veel gebruikte voertaal.

Duitsers vinden het over het algemeen fijn om lekker hun eigen taal te spreken. Ze hebben het dan ook graag dat toeristen of zakenpartners hen in het Duits aanspreken. Bovendien is het spreken van de Duitse taal iets wat goed op je CV staat. Veel bedrijven vinden het kunnen spreken van talen een belangrijke factor en zullen ook eerder iemand kiezen die wel de taal beheerst dan iemand die dit niet doet. Dit zal vooral het geval zijn bij bedrijven met internationale contacten, omdat talenkennis hier van belang is voor de communicatie.

In de onderbouw richt het vak Duits zich vooral op de algemenere zaken als basiswoordjes en wordt er een start gemaakt met de grammatica. Ook zijn er vanuit de overheid weinig eisen gesteld aan het niveau die leerlingen moeten hebben. Scholen kunnen er dus voor kiezen een laag niveau in te stellen, dan heb je geluk. Of toch niet? Als je Duits voor in je vakkenpakket kiest dan moet je er ook examen in doen, een hoog niveau is dan wel van belang om te kunnen slagen. De Duitse taal lijkt zeer sterk op het Nederlands. Woorden als ‘ich’ (ik) en ‘laufen’ (lopen) hebben zeer grote overeenkomsten met onze taal. Toch is Duits niet voor iedereen zo makkelijk. Vooral de naamvallen van de Duitse taal zorgen ervoor dat de taal als lastig wordt ervaren. Bijles kan je erbij helpen om handige ezelsbruggetjes te leren en meer oefenmateriaal te ontvangen voor bijvoorbeeld het oefenen van naamvallen.

Bijles %Plaats%

Duits bijles bij Voldoende.nl

Wij beschikken over een ruim opgezet netwerk van bijlesdocenten in jouw omgeving. Ook bij jou in de buurt zijn er voldoende Duits bijlesdocenten die jou kunnen helpen de kneepjes van het vak te leren. Voldoende.nl heeft maar één doel: jouw kind beter laten worden in Duits. Als de cijfers hoger worden, zal vaak ook het enthousiasme voor het vak toenemen.

Buiten bijlessen om besteden we ook aandacht aan het leren plannen en mogelijke leermethodes.

  • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
  • Duidelijke uitleg met veel geduld
  • Een toename van je zelfvertrouwen
  • En natuurlijk hogere cijfers!

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Scroll naar boven