Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

examentraining

Hulp nodig met economie?

Het volgen van economie op de middelbare school is niet verplicht. Wél is het een te gek vak om te volgen. Vooral in deze rare tijden zijn begrippen als inflatie en koopkracht erg relevant en interessant. Want waarom kunnen we nu minder kopen met ons geld? En wat betekent dat voor onze portemonnee? Ook zaken als de arbeidsmarkt komen bij het vak aan bod, iets wat heel nuttig is gedurende je leven. Het vak economie gaat niet alleen om de overheid en bedrijven, er wordt ook gekeken naar de consument als individu. Op deze manier is het, ook in het geval dat je geen eigen bedrijf wilt starten, een zeer relevant vak.

In de economie komen zeer veel andere schoolvakken terug, denk aan Nederlands, wiskunde en maatschappijleer. Dit maakt het vak erg veelzijdig en nuttig, het verbreedt bovendien je algemene kennis enorm. Wil jij na je middelbare schooltijd een economische richting op? Het volgen van het vak economie stoomt je klaar voor je vervolgstudie. Er is een enorme hoeveelheid studies die zich richten op de economie. Door het vak te volgen heb je dus al een kleine voorsprong.

Bij economische studies als Commerciële Economie, International Business en Bedrijfskunde worden aspecten van de economie centraal gesteld. Bij de ene studie zal de nadruk meer op economie liggen dan bij de ander, maar dat is nou eenmaal zo. Mocht je nu al weten dat je iets heel anders wil gaan studeren, denk dan niet dat economie niet nuttig voor jou is. In het dagelijks leven komen namelijk veel economische zaken voorbij, zoals het afsluiten van een hypotheek of het zoeken naar een nieuwe baan.

huiswerk-begeleiding %Plaats%

Economie bijles bij Voldoende.nl

Wij beschikken over een ruim opgezet netwerk van bijlesdocenten in jouw omgeving. Ook bij jou in de buurt zijn er voldoende economie bijlesdocenten die jou kunnen helpen de kneepjes van het vak te leren. Voldoende.nl heeft maar één doel: jouw kind beter laten worden in economie. Als de cijfers hoger worden, zal vaak ook het enthousiasme voor het vak toenemen.

Buiten bijlessen om besteden we ook aandacht aan het leren plannen en mogelijke leermethodes.

  • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
  • Duidelijke uitleg met veel geduld
  • Een toename van je zelfvertrouwen
  • En natuurlijk hogere cijfers!

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Scroll naar boven