Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

examentraining

Heb je hulp nodig met Engels?

Tegenwoordig kom je dagelijks in aanraking met de Engelse taal. Op Tv en de radio wordt vaak Engels gesproken. De meeste films en muziek komen uit Amerika of Engeland. Vaak worden zelfs Engelse woorden gezien als Nederlands. Toch vinden veel leerlingen lastig om goed en correct Engels te gebruiken.

Net als bij andere talen verschilt de grammatica van het Nederlands. Vaak hebben leerlingen moeite met de past simple, present simple en perfect continuous. Op een gegeven moment kan je het overzicht kwijtraken en niet meer weten wat je wanneer toe moet passen. Hoewel je zonder de juiste grammatica ook prima kunt communiceren, is het wel belangrijk om de grammatica goed te gebruiken. Kom je niet uit met de grammatica? Of vind je het vak Engels lastig? Dan kan een bijlesdocent je daarbij helpen. Laat het ons weten waar je moeite mee hebt, en wij zullen je helpen om correct Engels te leren.

Met behulp van bijles kun je het algemene niveau van je Engels verbeteren. Engels is namelijk erg belangrijk en het is zeker een pluspunt als jij die goed beheerst. Zo kan een goede beheersing van Engels een voordeel zijn wanneer je later gaat solliciteren. Steeds meer bedrijven werken met internationale klanten en leveranciers dus wordt er vaak Engels gebruikt. Voor veel werkgevers is het dan belangrijk dat werknemers goed Engels beheersen.

huiswerk-begeleiding %Plaats%

Waarom Engels bijles bij Voldoende.nl?

Wij hebben een enorm netwerk met veel bijlesdocenten die bijles Engels geven. Wij willen graag dat jouw kind steeds beter Engels beheerst en uiteindelijk hogere cijfers haalt. Vaak merken wij dat de leerlingen steeds meer plezier hebben in het vak en meer zelfvertrouwen hebben, wanneer ze betere cijfers hebben gehaald.

Wij geven niet alleen bijles, maar wij steken ook energie in het helpen plannen en verschillende methodes.

  • Duidelijke uitleg met lage tempo, het tempo wordt op jou aangepast.
  • Je wordt één-op-één begeleid met één vaste docent.
  • Leren wordt weer leuk en zelfvertrouwen groeit.
  • Hogere cijfers

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Scroll naar boven