Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

Bijles %Plaats%

Heb je hulp nodig met Frans?

De Franse taal wordt in veel verschillende landen gesproken, vaak in meer landen dan je denkt. Frans wordt niet alleen gesproken in Frankrijk, maar ook bijvoorbeeld in België, Zwitserland en Luxemburg. In het verleden waren veel Afrikaanse landen koloniën van Frankrijk, waardoor deze landen ook Frans als hun moedertaal hebben. Ook in Amerika en Canada en sommige delen van Azië wordt Frans gesproken.

Landen zoals Frankrijk en België zijn belangrijke handelspartners van veel Nederlanders bedrijven. Om deze reden kan Frans spreken een voordeel zijn in zakenwereld. Hoewel veel jongere Fransen aardig Engels kunnen spreken, hebben oudere generaties hier nog vaak moeite mee.

De laatste jaren is het aantal scholieren dat voor het vak Frans kiest sterk afgenomen. De Franse taal is iets ander opgebouwd dan Nederlandse taal. Frans is een Romaanse taal, terwijl Nederlands een Germaanse taal is. Hierdoor kan het lastig zijn om alle aspecten van het Frans onder de knie te krijgen. Een bijles van een bijlesdocent kan zeker een goede oplossing zijn. Op deze manier kun je het algemene niveau van je Frans vergoten en uiteindelijk je cijfers verbeteren.

huiswerk-begeleiding %Plaats%

Waarom bijles Frans bij Voldoende.nl?

Wij hebben een enorm netwerk met veel bijlesdocenten die bijles Frans geven. Wij willen graag dat jouw kind Frans steeds beter beheerst en uiteindelijk een goed cijfer haalt voor het vak Frans. Vaak merken wij dat de leerlingen steeds meer plezier hebben in het vak en meer zelfvertrouwen hebben, wanneer ze betere cijfers hebben gehaald.

Wij geven niet alleen bijles, maar wij steken ook energie in het helpen plannen en verschillende methodes.

  • Duidelijke uitleg met lage tempo, het tempo wordt op jou aangepast.
  • Je wordt één-op-één begeleid met één vaste docent.
  • Leren wordt weer leuk en zelfvertrouwen groeit.
  • Hogere cijfers

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Scroll naar boven