Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

Hoger beroepsonderwijs

Het hoger beroepsonderwijs, oftewel het hbo is een opleiding met relatief veel theorie in verhouding tot praktijk. Op het hbo ben je niet alleen veel tijd kwijt aan het volgen van vakken, maar ook aan het maken van verslagen en rapporten. Ook volg je op het hbo stage, maar er wordt vaak de nadruk gelegd op de theoretische kant van de lesstof.

Verschillende richtingen

Op het hbo wordt er een grote verscheidenheid aan richtingen en bijbehorende vakken aangeboden. Van techniek tot zorg en van een leraar tot econoom. Leren kan een uitdaging worden, maar gelukkig kan een bijles ondersteuning bieden. Dit geldt zowel voor algemene als specifieke vakken of onderdelen.

Door ons uitgebreide netwerk hebben wij bijlesdocenten voor alle vakken en opleidingen. Je kunt bij ons naar de mogelijkheden informeren, en dan gaan wij voor je kijken hoe wij jou verder kunnen helpen.

Nederlands

Vaak wordt Nederlands bij veel opleidingen niet gezien als een officieel vak, maar er moet wel een bekwaamheidstoets worden gemaakt. Deze toets moet je in het eerste jaar met een voldoende afronden, want wanneer je geen voldoende haalt, dan is de kans groot dat je moet stoppen met de opleiding bij deze onderwijsinstelling.

Vaak wordt er bij deze toets gefocust op het vervoegen van de werkwoorden, omdat je dit op de middelbare school al gehad hebt. Ben je de stof vergeten? Dan kan een bijles je helpen om je geheugen op te frissen. Samen met de bijlesdocent wordt de lesstof doorgenomen, zodat jij op het gewenste niveau komt en helemaal voorbereid bent voor de bekwaamheidstest. Daarnaast is het ook belangrijk dat de rapporten en verslagen in goed Nederlands geschreven worden.

huiswerk-begeleiding %Plaats%

Wiskunde

Rekenen en wiskunde komen in verschillende opleidingen weer voor. Deze kunnen voor elke opleiding verschillen. Zo heeft rekenen voor de opleiding Commerciële Economie bijvoorbeeld een andere insteek dan de opleiding tot verpleegster.

Kennis van rekenen en wiskunde heb je niet alleen nodig voor je opleiding, maar ook in je dagelijks leven. Zo kan je bijvoorbeeld minder professioneel voorkomen als je telkens een rekenmachine pakt voor simpele rekensommen. Een bijles van een Voldoende.nl kan je helpen om op het gewenste niveau te komen. Een bijles van onze bijlesdocenten is helemaal gericht op jouw niveau en opleiding. Samen met een docent wordt er niet alleen gekeken naar de belangrijkste punten, maar ook de lastige onderdelen.

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Engels

Ook Engels wordt bij de meeste opleidingen aangeboden. In de meeste gevallen wordt het vak Engels gericht op de taal voor een bepaald vak. Zo leer je bijvoorbeeld bij de opleiding werktuigbouwkunde technische termen, terwijl je bij de opleiding commerciële economie heel andere Engelse woorden leert. De algemene kennis die je op de middelbare school hebt opgedaan, kan een goede basis zijn.

Toch kan het ook zijn dat Engels voor jou een uitdaging vormt. Gelukkig kan je ondersteuning krijgen met een bijles van Voldoende.nl. Hoewel Engels belangrijk is voor je opleiding, is het daarnaast ook belangrijk voor je toekomstige carrière. Veel Nederlandse bedrijven hebben vestigingen in het buitenland. Engels is hier dan de voertaal. Hierdoor is het belangrijk dat je Engels goed beheerst.

Daarnaast zijn er veel hbo-opleidingen Engelstalig. Lessen en hoorcolleges worden dan in het Engels gegeven. Dit vraagt over het algemeen meer tijd en aandacht dan lessen die in je moedertaal zijn. Ook verslagen en rapporten die je voor deze vakken moet maken, moeten in correct Engels worden geschreven. Daarnaast zijn er veel buitenlandse studenten die opleidingen volgen in Nederland. Zo moet je bijvoorbeeld in het Engels communiceren met buitenlandse studenten uit je projectgroep.

Huiswerkbegeleiding

Projecten en onderzoeken

Op het hbo werk je vaak in een projectgroep. Je wordt hierbij niet alleen op je kennis getoetst, maar ook op je kunde. Als je van de havo komt, waar voornamelijk naar je cijfers werd gekeken, kan dit een flinke overgang zijn. Zo kan je bijvoorbeeld moeite hebben met het maken van een planning of het kan zijn dat je het lastig vindt om een overzicht te houden tussen de verschillende opdrachten.

Met bijles van een Voldoende.nl kan je net dat extra steuntje in de rug krijgen. Een bijlesdocent kan je helpen om structuur te brengen in je werkzaamheden, zodat je je energie optimaal kun steken in de taken en opdrachten. Je krijgt niet alleen meer tijd, maar ook meer zelfvertrouwen wanneer je niet alleen aan jezelf denkt, maar ook vanuit het groepsproces kijkt. Wanneer je jouw eigen taken klaar hebt, kan je je groepsleden helpen.

Afstuderen

Het belangrijkste onderdeel van de meeste hbo-opleidingen is de afstudeerstage of –project. Als je geen voldoende op je stage haalt, dan krijg je je diploma ook niet. Tijdens je stage is het de bedoeling dat je je opgedane kennis van de voorgaande jaren in de praktijk brengt. Doordat dit verschillende aspecten omvat, kan het zijn dat je sommige aspecten nog lastig vindt. Hierdoor kan een bijles van Voldoende.nl jou een steuntje in de rug geven, zodat je je stage, project of rapport goed kunt afronden.

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Bijlesdocenten in de buurt

Door het grote netwerk van Voldoende.nl is er altijd een bijles docent bij jou in de buurt die je kan helpen. Deze docenten kunnen gewoon bij jou thuis komen. Zo hoef je helemaal geen zorgen te maken over vervoer of dat je uit de deur moet, want alles wordt bij jou thuis geregeld. Daarnaast kan dit ook op een ander locatie, zoals de bibliotheek, helemaal naar jouw voorkeur.

Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld, zullen wij voor jou aan de slag gaan om de perfecte bijlesdocent voor jou te vinden. Vervolgens wordt er een intakegesprek ingepland wanneer wij de perfect match voor je hebben gevonden. Tijdens het intakegesprek worden een aantal zaken behandeld, zoals de huidige stand van zaken en waar je naar toe wilt. Aan de hand van dit gesprek wordt er vervolgens een persoonlijk plan opgesteld om je doelen te realiseren.

Wil je na het intakegesprek toch niet verder gaan? Dan is dit ook geen probleem, omdat je nergens aan vast zit. Wanneer je geen klik hebt met je bijlesdocent, kan je dit bij ons aangeven en zullen wij opzoek gaan naar een nieuwe docent voor jou. Wij vinden namelijk belangrijk dat er een goede klik tussen jou en de docent is, zodat je het beste uit de bijles kunt halen.

tutor

Bijles bij je thuis

Ben je geïnteresseerd en wil je gebruik maken van onze diensten? Vul dan het contactformulier in, dan zullen wij direct voor jou aan de slag gaan. Wij willen graag de perfecte match voor je vinden, maar hiervoor hebben wij wel informatie nodig. Daarom willen wij jou vragen om de zoveel mogelijk informatie van de volgende punten mee te sturen:

  • Leeftijd
  • Opleiding en studiejaar
  • Vakken waar je hulp nodig hebt
  • Voorkeurdatum voor het intakegesprek
  • Voorkeurdatum en tijd voor bijlessen
  • (Eventuele) bijzonderheden die de docent moet weten, zoals dyslexie of dyscalculie.

Wij zullen vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens en zullen deze gegevens alleen aan jouw bijlesdocent laten zien. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken dat je gegevens openbaar worden gemaakt.

Scroll naar boven