Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

examentraining

Heb je hulp nodig met Latijn?

De taal van de oude Grieken en Romeinen leer je bij…? Juist ja, Latijn! Je leert niet zomaar een taal, je krijgt een kijk op de gehele Klassieke Oudheid. Bijzonder, want woorden als ‘via strata’ (straat) en ‘herus’ (heer) zijn in het Nederlands makkelijk te herkennen. Toch is Latijn geen simpel schoolvak, het vergt enorm veel oefen- en leerwerk.

Bovendien zijn talen als Frans, Spaans en Portugees afgeleid van het Latijns. Ook in zaken als anatomie, rechtspraak, doktersrecepten, taalkunde en de benaming van organismen komt de Latijnse taal terug. Ben je geïnteresseerd in cultuur en houd je van talen? Dan is Latijn een super leuk vak om je mee bezig te houden!

Voornamelijk de opbouw is een lastig punt bij het leren van Latijn, maar ook simpele woordjes kunnen al veel problemen met zich meebrengen. Gelukkig kan bijles je helpen de taal beter onder de knie te krijgen.

huiswerk-begeleiding %Plaats%

Latijn bijles bij Voldoende.nl

Wij beschikken over een ruim opgezet netwerk van bijlesdocenten in jouw omgeving. Ook bij jou in de buurt zijn er voldoende bijlesdocenten die jou kunnen helpen de kneepjes van het vak te leren. Voldoende.nl heeft maar één doel: jouw kind beter laten worden in Latijn. Als de cijfers hoger worden, zal vaak ook het enthousiasme voor het vak toenemen.

Buiten bijlessen om besteden we ook aandacht aan het leren plannen en mogelijke leermethodes.

  • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
  • Duidelijke uitleg met veel geduld
  • Een toename van je zelfvertrouwen
  • En natuurlijk hogere cijfers!

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Scroll naar boven