Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

De beste bijlesdocenten bij Voldoende.nl

Niet alleen middelbare scholieren, maar ook mbo-studenten hebben soms moeite met vakken of projecten. Voldoende.nl biedt een ruim opgezet netwerk van de allerbeste bijlesdocenten aan. Zij bevinden zich door heel Nederland zodat er altijd een docent bij jou in de buurt beschikbaar is. Bij ons kom je makkelijk in contact met een passende docent die kennis heeft van de vakken waar jij moeite mee hebt. Bijles nodig? Vul dus snel het contactformulier in!

Mbo-niveaus

Op het mbo kan je verschillende niveaus volgen, waarbij de niveaus van 1 tot en met 4 oplopen. Niet iedereen die op het mbo komt heeft namelijk hetzelfde niveau. Niveau 1 is bedoeld voor studenten die geen afgeronde vooropleiding hebben, en dus niet met iets anders kunnen beginnen. Met een diploma van het vmbo op zak kan je mbo-niveau 2, 3 of 4 volgen.

Op het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) wordt er vooral op de praktijk gefocust om zo makkelijk mogelijk te kunnen infiltreren in de arbeidsmarkt. Door het gebrek aan theoriegerichte lessen krijgen studenten sneller last van gebrek aan inhoudelijke kennis. Bijles kan hulp bieden bij het ophelderen en opschroeven van je kennis en vaardigheden.

Richtingen op het mbo

Het mbo heeft dus verschillen niveaus en richtingen. Afhankelijk van je vooropleiding, interesses en voorkeur voor praktijk- of theorieles kan er een richting gekozen worden door een student. Waar de een juist goed is in theorie, is dit voor de ander helemaal niets. Houdt hier dus rekening mee bij het maken van je keuze. Bovendien kan je een lijstje maken met je interessegebieden om helder op papier te krijgen welke vakken jij leuk vindt en misschien ook wel goed in bent.

Het schoolvak Nederlands

Tegenwoordig wordt er steeds minder Algemeen Beschaafd Nederlands gesproken door jongeren. Oorzaken hiervan kunnen zijn dat het mobiele telefoongebruik de afgelopen 10 jaar aanzienlijk is gestegen. Hierdoor worden er meer digitale berichtjes verstuurd op platformen als Whatsapp en Instagram. Door het toenemende social media gebruik stijgt de toename van SMS-taal en straattaal. Bovendien lezen jongeren steeds minder vaak een boek, terwijl dat nou juist zo belangrijk is voor de ontwikkeling van je taal.

Voldoende.nl biedt bijlessen die helpen je niveau van Nederlands op te schroeven. Ook het lezen van een boek kan hier aan bijdragen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is namelijk erg belangrijk, niet alleen voor nu maar ook voor later!

huiswerk-begeleiding %Plaats%

Het schoolvak Engels

Engels is een enorm belangrijke taal in de gehele wereld. Doordat het in enorm veel landen de voertaal is, is Engels kunnen spreken een echte ‘must’ geworden. Voornamelijk in het bedrijfsleven is de taal van belang, daarom wordt er tijdens je mbo-opleiding ook aandacht aan besteed. Engels kan lastig zijn, maar soms ook simpel. Zo bevat het Nederlands erg veel leenwoorden die wij te danken hebben aan de Engelse taal.

Online cursussen kunnen helpen bij het verbreden van je woord- en grammatica kennis, maar uiteindelijk zijn bijlessen het meest effectief. Door de persoonlijke factor van bijles kunnen de lessen op jou worden afgestemd. Zo kom je precies te weten wat je ook daadwerkelijk wil en moet weten.

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Rekenen

Rekenen is een vaardigheid die onwijs handig is om over te beschikken. Bij de meest normale dagelijkse zaken komen deze rekenvaardigheden al van pas, bijvoorbeeld boodschappen doen met een briefje van €10 en precies moeten uitrekenen hoeveel je ervan kan kopen. Maar ook bij banen als verkoopmedewerker van een marktkraam moet je je rekenvaardigheden goed onder de knie hebben. Een goede basis voor je rekenvaardigheden leer je bij Voldoende.nl. Bijlessen leveren een waardevolle bedrage aan je kennis, zodat je moeiteloos kunt meekomen op het mbo. Er wordt een planning gemaakt, speciaal voor jou, waardoor je op hetzelfde niveau als dat van je opleiding komt.

Individuele- en groepsprojecten

Net als op de middelbare school ga je op het mbo ook aan de slag met projecten. Je zal dit zowel alleen als in groepsverband gaan doen, waardoor je ook goed leert samenwerken. Projecten vergen een nauwe planning om ervoor te zorgen dat het binnen de afgesproken tijd ingeleverd kan worden. Af en toe slaagt een student er niet in de deadline te halen. Studiebegeleiding kan helpen een planning te maken en deze ook daadwerkelijk te volgen. Stappenplannen kunnen bovendien de nodige routine aanbrengen waardoor de kwaliteit van je projecten verbeterd kan worden.

cito-toets
Huiswerkbegeleiding

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de sleutel tot succes, want zonder vertrouwen zul je er ook niks van bakken. Bovendien zorgt zelfvertrouwen ervoor dat je minder stress ervaart, waardoor je meer tijd over zal hebben voor de kwaliteit van je werk. Vertrouwen in jezelf kan je enorm motiveren om door te zetten en te gaan voor de gewenste resultaten. Het zal dan ook zeker in je cijfers terug te zien zijn. Voldoende.nl kan je helpen meer zelfvertrouwen te krijgen door middel van bijlessen of studiebegeleiding.

Bijlesdocenten met kennis

Voldoende.nl beschikt niet zomaar over een aantal bijlesdocenten, maar iedereen heeft een uitgebreide kennis over zijn of haar vak. Door middel van een sollicitatie gesprek wordt besloten of iemand een potentiële nieuwe bijlesdocent van Voldoende.nl kan worden. Ook de sociale kant van een persoon zal bij de beoordeling worden meegenomen, niet slechts zijn of haar kennis en vaardigheden. Bovendien zal een interne opleiding er uiteindelijk voor zorgen dat de persoon in kwestie wordt klaargestoomd tot bijlesdocent.

Niet elke docent past bij ieder kind. Daarom mag je het geheel vrijblijvend aangeven als er geen goede match tot stand is gekomen. Een nieuwe docent zal dan snel aan je gekoppeld worden.

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Contact opnemen met Voldoende.nl

Contact opnemen met Voldoende.nl kan zeer eenvoudig via het contactformulier. Wij brengen jouw kind in contact met een passende bijlesdocent. Klikt het niet? Dan wordt er snel een nieuwe docent gezocht. De aangestelde bijlesdocent beschikt uiteraard over de nodige kennis om jouw kind van dienst te kunnen zijn. Bovendien komt de docent uit de omgeving om zo flexibel mogelijk de lessen aan huis te kunnen geven.

Ter controle zal er een intakegesprek worden gevoerd. Hierin zal duidelijk worden wat het plan van aanpak is voor de bijlessen van jouw kind. Enkel wanneer jij en je kind zich er goed bij voelen zullen de bijlessen van start gaan. Ben je niet helemaal overtuigd? Dan kan er gezocht worden naar een eventuele andere docent.

Om de perfecte bijlesdocent voor jouw kind te vinden hebben we wat informatie nodig:

  • Leeftijd
  • Klas/niveau
  • Voorkeur van dagen en tijdstippen
  • De vak(ken) waar je bijles voor wil
  • Gewenste datum voor intakegesprek
  • Eventuele bijzonderheden (bijvoorbeeld dyslexie of ADHD)
Scroll naar boven