Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

Bijles %Plaats%

Heb je hulp nodig met M&O?

M&O staat voor Management en Organisatie. De inhoud van dit vak komt bijna geheel overeen met bedrijfseconomie. Het grote verschil is dat bedrijfseconomie zich meer richt op de belevingswereld van een tiener, in tegenstelling tot M&O. Daarbuiten is Management en Organisatie misschien nog wel praktischer dan economie, je leert namelijk over zaken als accounting, financiering en marketing. Er zullen dus vooral financiële zaken aan bod komen, met de nadruk op balansen en winst- en verliesrekeningen.

Binnen bedrijven is kennis over Management en Organisatie erg belangrijk, bijvoorbeeld op het gebied van de organisatiestructuur en de geldstroom naar zowel personeel als externen.

Bij M&O draait het vooral om berekeningen maken, daarbij zal ook zeker wat theorie komen kijken. De beste aanpak voor het vak is dan ook: oefenen! Door te oefenen leer je de verschillende manieren van berekeningen eenvoudig en snel uit je hoofd. Daarbij blijft het natuurlijk verstandig dat je de rekenformules ook begrijpt. Bijles kan hier hulp bij bieden.

huiswerk-begeleiding %Plaats%

M&O bijles bij Voldoende.nl

Wij beschikken over een ruim opgezet netwerk van bijlesdocenten in jouw omgeving. Ook bij jou in de buurt zijn er voldoende M&O bijlesdocenten die jou kunnen helpen de kneepjes van het vak te leren. Voldoende.nl heeft maar één doel: jouw kind beter laten worden in M&O. Als de cijfers hoger worden, zal vaak ook het enthousiasme voor het vak toenemen.

Buiten bijlessen om besteden we ook aandacht aan het leren plannen en mogelijke leermethodes.

  • Eén-op-één begeleiding met een vaste docent
  • Duidelijke uitleg met veel geduld
  • Een toename van je zelfvertrouwen
  • En natuurlijk hogere cijfers!

Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Scroll naar boven