Zowel thuis als online bijles

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je bijles in Ommen nodig?

Ieder kind leert anders en ieder kind heeft wel een vak dat hem of haar minder ligt. Heeft jouw kind hier misschien wel bijles voor nodig? Of is plannen niet de sterkste kant van je kind? Bij Voldoende.nl staan de beste bijlesdocenten en studiebegeleiders uit plaatsen als Ommen voor jouw kind klaar. Er wordt gestreefd naar het behalen van de beste resultaten, wat soms al begint bij het maken van een goede, haalbare planning.

Bijles op de middelbare school

Kinderen ontwikkelen zich voortdurend, zo ook tijdens hun tijd op de middelbare school. Deze periode staat in het teken van kennis vergaren en een persoonlijke ontwikkeling doormaken. Het vakkenpakket dat een scholier kiest bevat in de meeste gevallen ook vakken die de tiener als wat lastiger ervaart, denk aan scheikunde, wiskunde of filosofie. Niet elk vak kan je ten slotte liggen.

Bovendien kan gebrek aan planning ervoor zorgen dat de resultaten voor deze vakken helemaal in de soep lopen. Bijles of studiebegeleiding in Ommen kan in dit geval verrassend goed uitpakken om betere schoolresultaten te behalen.

In Ommen zijn goede bijlesdocenten beschikbaar die over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om jouw kind te kunnen helpen. Welk niveau een kind ook heeft, bijles is altijd handig en mogelijk. Bij Voldoende.nl komt een docent aan huis, dit bespaart dus een hoop reis- en studietijd. De bijles vindt op deze manier niet alleen in een bekende en veilige omgeving plaats, er zijn ook nog eens geen wachttijden. Zo is jouw zoon of dochter binnen no time voorzien van een passende bijlesdocent of studiebegeleider in Ommen.

Examentraining in Ommen

Tijdens je gehele periode op de middelbare school zie je er tegenop: de examens. Het is natuurlijk super spannend, en goede cijfers halen is een streven. Je wil uiteraard wel je middelbare school verlaten met een mooie cijferlijst op zak. Zo heb je bovendien een grotere kans toegelaten te worden op jouw droomstudie. Met behulp van examentrainingen heb je een betere voorbereiding op de examens die jou te wachten staan. Onze docenten in Ommen die de trainingen houden weten exact wat belangrijke stof is en wat je dus extra goed moet kennen. Bovendien blijft door herhaling stof beter hangen en het maken van oefenexamens is een handige manier van oefenen. Ook bijles helpt bij je voorbereidingen, bijvoorbeeld om rust te creΓ«ren en je zelfvertrouwen een boost te geven. Hierdoor wordt je spanning voor een deel weggenomen, waardoor je concentratie verbeterd wordt.

Bijles Ommen
examentraining

Bijles voor basisschoolkinderen in Ommen

Kinderen worden op de basisschool klaargestoomd voor het middelbare onderwijs. Tijdens taal en rekenen wordt de basis gelegd voor latere schoolvakken als Nederlands en wiskunde. Ook op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling van kinderen heeft de basisschool periode een grote invloed. Doordat basisonderwijsklassen niet op niveau zijn ingedeeld, is het voor een juf of meester vaak lastig te onderscheiden welke kinderen extra aandacht nodig hebben. Heeft jouw kind extra aandacht nodig? Een bijlesdocent uit Ommen kan hier bij helpen. Ontdek het op Voldoende.nl!

Voor onze docenten in Ommen zijn bijleskinderen belangrijk, er wordt gestreefd naar het maximale niveau. Het tempo van de bijlessen wordt aan het persoonlijke niveau van jouw kind aangepast. Bovendien wordt het zelfvertrouwen tijdens bijlessen en de studiebegeleiding onder handen genomen. Hierdoor zorgt bijles in Ommen voor een enorme waarde, ook buiten schooltijden om. De aangeleerde vaardigheden kunnen tot slot ook waarde bieden voor de naderende middelbare school periode.

Tevreden ouders aan het woord

Valentijn Hollander

uit Warffum

De huiswerkbegeleiding op mijn middelbare school is waardeloos en hielp me totaal niet. Via deze website heb ik gelukkig docenten gevonden waar ik wel echt wat aan heb. Ik heb er nu veel meer vertrouwen in dat ik mijn diploma ga halen volgend jaar.

James Verheuvel

uit Wolvega

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

Yannick Rademaker

uit Jirnsum

Onze dochter had altijd heel veel moeite met rekenen. Ze kon de sommen maar niet begrijpen. De docent die we via deze site gevonden hebben weet alles echter zo helder uit te leggen dat ze rekenen nu zelfs al leuk begint te vinden. Een aanrader!

Jens Helmerhorst

Op de basisschool van mijn kinderen wordt helaas maar weinig aandacht besteed aan het geven van bijles. Daarom eens contact gezocht met bijlesdocenten via deze website. Dat is mij en ook mijn zoon goed bevallen. Hij krijgt nu extra begeleiding...

Bijles voor mbo-studenten in Ommen

Een mbo-studie zorgt ervoor dat studenten klaar zijn om te gaan werken of verder te studeren op het hbo. Een mbo-opleiding is voornamelijk praktijkgericht. Slechts een klein gedeelte van de opleiding bestaat uit theorie, iets wat sommige mbo-studenten niet goed ligt. Toch moeten tentamens van deze vakken ook goed genoeg gemaakt worden om het vak te kunnen afronden. Bovendien hebben vakken als Nederlands en Engels nut voor de rest van je studie en zelfs loopbaan.

Met behulp van Bijles of studiebegeleiding in Ommen kan het Nederlands en Engels van een student bijgespijkerd worden. Ook aan andere vakken waar de student moeite mee heeft kan aandacht besteed worden. Tot slot wordt er een perfect uitgedachte planning opgesteld, waar de student zich aan moet houden. Enkel met goede discipline kan er wat bereikt worden.

Bij Voldoende.nl staan er voldoende bijlesdocenten in Ommen klaar om te hulp te schieten. Na een kennismakingsgesprek in Ommen wordt er een persoonlijke planning voor jou ontworpen. Vanaf dan zal er, tijdens de bijles, worden gewerkt aan het behalen van het doel: een betere cijferlijst.

Huiswerkbegeleiding

Bijles op het hbo

De hbo-opleiding is theorie gericht, maar ook praktijk speelt een belangrijke rol. Buiten alle tentamens om moeten er ook veel groepsprojecten uitgevoerd worden. Dit kost beiden veel tijd, daarom is een goede planning van belang. Er zijn een aantal vakken die bij bijna elke hbo-opleiding wel te vinden zijn, neem bijvoorbeeld Engels en Nederlands. Een goede beheersing van deze talen is dan ook een basiseis voor vele studies en banen.

Voor het schrijven van verslagen is het erg belangrijk dat je Nederlands goed is, of in het geval van een Engelstalige studie: je Engels. Er zijn tegenwoordig namelijk veel studies die in het Engels worden gegeven en waarvan de studieboeken ook de Engelse taal bevatten. Het kunnen verstaan, spreken en schrijven van de taal is dan wel zo handig. Het kan verstandig zijn bijles te nemen voor bijvoorbeeld Engels, zo kan je je niveau wat bijspijkeren. Een goede beheersing van taal is niet alleen nuttig voor het houden van presentaties, het schrijven van verslagen of het communiceren met studiegenoten, het is ook handig voor de rest van je studententijd en voor je latere baan.
Zijn er vakken die jou niet helemaal goed liggen binnen jouw studie? Het is voor elk vak mogelijk om bijles te volgen. Voldoende.nl biedt goede bijlessen waardoor je kennis gegarandeerd toeneemt. Studeer jij in Ommen? Er staat altijd iemand klaar om jou te helpen met bijles of studiebegeleiding.

Bijlesdocent Ommen

In Ommen bijles geven

Zoek jij nog een leuk bijbaantje in Ommen? Ben jij een kei in geschiedenis of juist in natuurkunde? Misschien is bijles geven dan wel wat voor jou! Voldoende.nl bestaat uit een netwerk van de beste en leukste docenten die bijles en studiebegeleiding geven in Ommen, jij kan de perfecte aanvulling voor het team zijn. Door de vrijheid die je krijgt voor het inplannen van bijlessen hoeft je eigen vrije tijd er niet onder te lijden. Je wordt eerst gecontacteerd door ouder en kind om vervolgens bijlessen in te plannen. Het contact vindt direct tussen jou en de leerling/ouder plaats, er is dus een makkelijke manier om te kunnen communiceren.

Voordat je bij ons aan de slag kan moet je nog op een (online)sollicitatiegesprek komen. Hierbij wordt onder andere gelet op hoe jij als bijlesdocent overkomt en hoe groot je kennis over de desbetreffende vakken is. Het is als docent namelijk belangrijk dat je sociaal bent. Je zult namelijk veel tijd met een kind doorbrengen, dit moet uiteraard wel soepel verlopen.
Nu is het slechts nog een kwestie van de interne opleiding succesvol afronden. Vervolgens zullen jij en een bijleskind bij een wederzijdse match aan elkaar gekoppeld worden. Voldoende.nl zorgt er bijna altijd voor dat de bijles bij jou in de regio Ommen gehouden kan worden, een enkele keer zal je iets meer moeten reizen. Op deze manier biedt Voldoende.nl de perfecte bijbaan voor jou in Ommen en omstreken.

Wij helpen leerlingen en studenten in Ommen om het beste uit zichzelf te halen

Voldoende.nl geeft bijles door heel Nederland

Je bent op de pagina van Ommen, we zijn ook werkzaam in Raalte en Rijssen en Staphorst.

Hulp bij huiswerk in Ommen

Sommige scholieren in Ommen ervaren de middelbare school als lastiger dan anderen. Maar ook plannen is niet voor iedereen weggelegd. Om ervoor te zorgen dat het maken van projecten, verslagen en huiswerk in goede banen wordt geleid kan huiswerkbegeleiding helpen. Ook voor het inplannen van leermomenten voor proefwerken in bijvoorbeeld de toetsweek kan begeleiding van pas komen. Huiswerkbegeleiding kan ervoor zorgen dat een leerling weer het overzicht krijgt van zijn planning.Β 

Het doel van huiswerkbegeleiding in Ommen is ervoor zorgen dat opdrachten en andere school gerelateerde zaken sneller afgerond kunnen worden. Doordat zaken in een hoger tempo worden uitgevoerd kan de overige tijd besteed worden aan bijvoorbeeld sport of andere hobby’s. Voor de huiswerkbegeleiding wordt een individueel plan voor jouw kind opgesteld. Er wordt veel aandacht besteed aan jouw tiener om ervoor te zorgen dat de begeleiding ook zijn nodige doelen behaalt.

Bijlesdocenten in Ommen

Het netwerk van Voldoende.nl beschikt over meerdere bijlesdocenten en studiebegeleiders in Ommen en omstreken. Ook in de rest van het land zijn voldoende gespecialiseerde docenten beschikbaar die te hulp kunnen schieten. Waar je ook woont, er is dus altijd wel een bijlesdocent in jouw buurt. Zo kan ieder kind geholpen worden met het maken van huiswerk en planningen. Dankzij onze goed opgeleide docenten die een interne opleiding doorlopen hebben zijn bijlessen bovendien van hoge kwaliteit.

Het is erg belangrijk dat een bijlesdocent goed is in de omgang met kinderen en zich ook naar zijn of haar functie gedraagt. Om dit na te streven worden de pedagogische vaardigheden van docenten getest. Lessen vinden thuis bij het kind plaatst. Dit is niet alleen heel makkelijk in verband met reizen, ook kan de concentratie tijdens de bijlessen op deze manier extra goed bewaard blijven. Om voordeliger uit te komen kan er gekozen worden voor een bijlespakket. Voordat de lessen beginnen, zal er een planning worden gemaakt. De planning wordt zorgvuldig op zowel het kind als de bijlesdocent afgestemd, zo is het voor beide een fijne ervaring. Je kan dus alles zelf makkelijk regelen, je vrije tijd hoeft er niet onder te lijden.

Leren en studeren

Hoe meer je studeert, hoe beter en sneller je het leert. Wat wordt daarmee bedoeld? Niet iedereen leert zo makkelijk als de ander. De een heeft een slechte concentratie en bij de ander is plannen niet de sterkste kant. Maar hoe los je dit op? Het antwoord is simpel: leren, leren en nog eens leren. Structuur aanbrengen is daarbij zeker een factor die niet vergeten mag worden. Zonder structuur valt heel het leren in duigen. Het ideaalste is als je ook nog eens tijdwinst eruit kan halen, hierdoor kan je je meer gaan richten op de kwaliteit van je werk.

Kortom, iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom zijn er geen regels voor leren en studeren. Schakel een bijlesdocent of studiebegeleider uit Ommen in om ervoor te zorgen dat je op een gestructureerde manier te werk gaat. Welk niveau je ook hebt en welke opleiding je ook doet, Voldoende.nl staat ook in Ommen voor je klaar!

De Cito-toets in Ommen

Kinderen kijken gedurende hun basisschoolperiode uit naar en op tegen de Cito-toets. Tegenwoordig stelt het niet meer zoveel voor als vroeger, toch is het ook vandaag de dag nog altijd belangrijk dat kinderen de toets maken. Maar niet voor iedereen is dit even makkelijk, daarbij kan Cito-training uitkomst bieden. De Cito-toets is een belangrijk meetmoment en daarom is een goede voorbereiding van belang. Een bijlesdocent uit Ommen kan jouw kind hierbij uitstekend helpen met bijvoorbeeld het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen. Bovendien is de Cito-toets het eerste moment dat een kind zich in een dergelijke setting begeeft, er valt dus veel te oefenen en te leren.

In het netwerk van Voldoende.nl zitten de beste bijlesdocenten uit Ommen en omgeving. Zij staan klaar om jouw kind te begeleiden tijdens de aanloop naar de Cito-toets met behulp van een Cito-training. De bijlessen worden aan huis gegeven, zo voelt een kind zich op zijn gemak en kunnen er betere resultaten behaald worden. Na het maken van de toets volgt de uitslag, hieruit zal duidelijk worden wat het niveau van jouw kind ongeveer is. Let hierbij altijd op, het is namelijk slechts een moment opname. Schakel een van onze bijlesdocenten uit Ommen in en kom in contact met de persoon die jouw kind perfect kan helpen bij zijn of haar voorbereidingen van de Cito-toets.

Basisscholen

Wij geven onder andere bijles aan leerlingen van de volgende basisscholen:

Boslust - De Dennenkamp - De Kardoen - Guido de Bres - Het Koloriet - Het Palet - Johan Seckel - Nieuwebrug - Ommerkanaal - St Bernardusschool

Middelbare scholen

Wij geven onder andere bijles aan leerlingen van de volgende middelbare scholen:

nvt

Mbo

Wij geven onder andere bijles aan leerlingen van de volgende mbo's:

nvt

Hbo

Wij geven onder andere bijles aan leerlingen van de volgende hbo's:

nvt

Veelgestelde vragen

Je kan bij ons terecht voor bijles aan huis en online bijles. Onze bijlesleraren kunnen aan huis in Ommen komen, maar geven net zo lief online bijles. Onderzoek heeft aangetoond dat online bijles net zo goed werkt als bijles op locatie. Maar er zijn ook veel kinderen die het fijner vinden als de leraar aan huis komt. We doen beiden met veel enthousiasme.

Ja, we geven bijles in Ommen, maar ook in Raalte en Rijssen en Staphorst.

Wij doen niet aan wachttijden: jouw kind is meteen aan de beurt. Door heel Nederland hebben wij de beste bijlesdocenten zitten die niet kunnen wachten om jouw kind te helpen met school. Zo kan er na een intakegesprek direct aan de slag worden gegaan met de vakken waar de leerling nog niet in uitblinkt.

Scroll naar boven