Zowel thuis als online

100% slagingspercentage

Geen wachtlijsten

Heb je bijles in Velp nodig?

Heb je moeite met een of meerdere schoolvakken? Of is juist plannen niet je sterkste kant? Voldoende.nl beschikt over de beste bijlessen in Velp. Ongeacht je schoolniveau bieden wij jou de bijles of huiswerkbegeleiding waar je al die tijd al naar opzoek was. Er is voor iedereen een geschikte bijlesdocent in Velp. Zo haal je dit schooljaar gegarandeerd betere cijfers.

Bijles voor middelbare scholieren

Een tiener is volop in ontwikkeling als hij of zij op de middelbare school zit. Deze periode is erg belangrijk voor zowel het uitbreiden van kennis als voor de persoonlijke ontwikkeling van een kind. Er moet dus een goede combinatie ontstaan van plezier en hard werken. Scheikunde, wiskunde en Frans, je kan niet overal een talentenknobbel voor hebben. Het is dus ook niet erg en zeker niet gek als je in een bepaald vak minder goed bent dan anderen. Toch zal je ook deze vakken met een voldoende moeten afsluiten. Ervoor kiezen om bijles of studiebegeleiding te nemen is dan ook zo gek nog niet. Dit helpt je kind om op een eenvoudige en effectieve manier zijn of haar doelen te bereiken.

Geschikte bijlesdocenten in Velp hebben wij in overvloed onder onze vleugels. Na jouw aanvraag gaan wij direct aan de slag om zo snel mogelijk een geschikte bijles docent te vinden voor jouw zoon of dochter. Er gaan dus geen maanden overheen, zoals je vaak bij andere bijlesinstanties ziet gebeuren. Onze bijlessen worden bovendien aan huis gegeven, wel zo makkelijk. Iedere tiener kan bij ons op bijles, ongeacht of ze op het vwo, de havo, de mavo of het vmbo zitten. Woon jij in Velp en heeft je tiener bijles nodig? Neem zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bijles Velp

Examentraining volgen in Velp

Je geweldige middelbareschooltijd sluit je af met je examens. Er wordt vaak enorm opgekeken tegen deze periode, omdat het zeer veel discipline en voorbereiding vereist. Gedurende je tijd op de middelbare school word je klaargestoomd voor het eindexamen: een erg belangrijk moment. Het maken van examens van voorgaande jaren is een goede manier om je voor te bereiden, maar ook het tijdelijk volgen van bijles kan zeer veel steun bieden. Onze bijlesdocenten in Velp zijn namelijk precies op de hoogte van zaken die belangrijk zijn voor de examens. Een duidelijk beeld van wat je kan verwachten is bovendien handig voordat je je eindexamen periode ingaat. Ook zorgt bijles ervoor dat je zelfvertrouwen groeit, dit is bijvoorbeeld handig wanneer je last hebt van concentratieproblemen of faalangst.

Bijles voor basisschoolkinderen in Velp

In de periode dat je kind op de basisschool zit, leert en ontwikkelt hij of zij zich op vele verschillende vlakken. Er wordt ook een goede basis gelegd voor de informatie die jouw zoon of dochter op de middelbare school zal gaan meekrijgen. Zo wordt er een begin gemaakt met Nederlands, rekenen, aardrijkskunde en geschiedenis. Doordat niet ieder kind uit een basisschoolklas hetzelfde niveau heeft, kan het zo zijn dat een juf of meester sommige kinderen niet de aandacht geeft die ze nodig hebben. Het kan dan het geval zijn dat je kind niet alles meekrijgt of zich juist enorm verveelt. Een bijlesdocent uit Velp kan jullie daar hulp bij bieden.

Wij streven ernaar het uiterste resultaat te behalen op het gebied van de schoolprestaties van jouw kind. Op deze manier kan je kind ook na de basisschool leren op zijn of haar eigen niveau. Niet alleen de prestaties worden op den duur verbeterd, ook het zelfvertrouwen van kinderen kan door bijles een enorme groei doormaken. Dankzij bijlessen kan je kind grote stappen maken, ook buiten school. Zo worden ze bijvoorbeeld makkelijker in de omgang met andere kinderen.

Voorbereiding op de Cito-toets in Velp

Vroeger was je Cito-score leidend voor je middelbare schooladvies. Alhoewel dat vandaag de dag niet meer het geval is, is het nog steeds een handige manier om een goed beeld te krijgen van het niveau van een kind. De Cito-toets is niet bindend, omdat de eindscore van een hele hoop factoren afhankelijk is, zoals bijvoorbeeld hoe je in je vel zit. Daarnaast is het een erg goed oefenmoment: je eerste toets in een serieuze opstelling. 

bijlessen Velp

Een bijlesdocent uit Velp kan je kind helpen om goed voorbereid de Cito-toets in te gaan. Een goede voorbereiding in combinatie met een uitstekende concentratie zou het gewenste resultaat moeten leveren voor zowel ouder als kind. De aanloop naar de Cito-toets wordt door de meeste leerlingen als zeer spannend ervaren. Het is daarom ook extra fijn dat bijlesdocenten van Voldoende.nl gewoon bij jou thuis in Velp langskomen. Thuis is voor kinderen een vertrouwde omgeving, ook kinderen die wat meer in verlegenheid worden gebracht in stressvolle situaties krijgen op deze manier een grotere kans van slagen. Samen met een docent wordt er een planning op maat gemaakt voor jouw kind. Zo ben je er het meest zeker van dat de uitslag van de Cito-toets ook bij het niveau van je kind past. Of een kind nou naar de mavo, de havo of het vwo gaat maakt niet uit, zolang het niveau maar bij dat kind past. Neem snel contact op met Voldoende.nl en regel de ideale bijlesdocent voor jouw zoon of dochter.

Tevreden ouders aan het woord

Jason Arent

uit Jirnsum

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Voldoende.nl. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

Dean Jurrijens

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Voldoende.nl gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

Tim Hellevoort

uit Burgum

Onze dochter is een bijzonder kind en heeft soms net een wat andere behandeling nodig dan andere kinderen. De bijlesdocent van Voldoende.nl voelt dit gelukkig heel goed aan en gaat professioneel en geduldig met haar om. We merken meteen dat het...

Jacob Kerkhof

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

huiswerk-begeleiding Velp

Bijles op het MBO

Een mbo-opleiding is een praktijkgerichte opleiding, maar helaas komt ook hier vaak een beetje theorie bij kijken. Theoretische vakken als Nederlands, Engels en keuzevakken kunnen problemen opleveren voor mbo-studenten. Deze vakken worden namelijk door velen als zeer lastig ervaren. Toch is het belangrijk dat ook voor deze vakken een voldoende behaald wordt. Als de resultaten goed genoeg zijn kan een student er zelfs voor kiezen ook nog een hbo studie te gaan volgen. Bovendien is een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal voor veel banen en vervolgsopleidingen een vereiste. Bijles in Velp kan erbij helpen om je niveau voor theoretische vakken op te schroeven, zo kan je deze kennis weer in de praktijk toepassen. Een goede toevoeging voor je gehele mbo-opleiding dus.

Nadat je een bijlesdocent bij ons hebt aangevraagd voor in Velp gaan wij per direct opzoek naar de perfecte match. Eerst zal er een intakegesprek plaatsvinden, waarna er een persoonlijke planning voor jou zal worden ontwikkeld. Na een aantal bijlessen zullen de resultaten al te zien zijn in je schoolresultaten.

Bijles op het HBO

Waar de nadruk bij een mbo-opleiding voornamelijk op de praktijk ligt, ligt deze bij een hbo-opleiding veel meer op de theorie. Je hebt een aantal hoofdvakken en daarnaast zijn er ook een groot aantal groepsprojecten die je samen met je mede studenten moet maken. Veel vakken zullen betrekking hebben op vakken zoals je die van de middelbare school kent, denk aan Nederlands, Engels en wiskunde. Door de grote afwisseling en diepgang van vakken kan het hbo als lastig worden ervaren.

Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal op het gebied van spreken, verstaan en schrijven is een vereiste voor het hbo. Verslagen en groepsprojecten moeten zonder taalfouten geschreven kunnen worden. Dit geldt bovendien voor de Engelse uitvoering ervan. Op het hbo worden opleidingen over het algemeen in het Nederlands gegeven, toch is je Engels zeer belangrijk, vooral wanneer je na het hbo nog naar de universiteit zou willen. Op de universiteit zijn boeken en colleges namelijk vaak in het Engels. Met behulp van bijles in Velp kan zowel je niveau voor Nederland als voor Engels en andere vakken opgeschroefd worden. Hier heb je gedurende je hele studentenperiode, maar ook laten tijdens je werk, profijt van.
Zijn er bepaalde vakken bij jouw opleiding die je niet liggen? Blijf je maar zakken voor de tentamens van een bepaald vak? Schroom niet en contacteer ons gerust. Voldoende.nl heeft een breed netwerk van bijlesdocenten die jou graag helpen in Velp bij het halen van je tentamens.

Huiswerkbegeleiding
Bijlesdocent Velp

Bijles geven in Velp

Ben jij een ster in een specifiek schoolvak? En lijkt het jou leuk om bijles te geven aan scholieren of studenten in en om Velp? Geef je dan snel op! Voldoende.nl is altijd op zoek naar enthousiaste scholieren en studenten die ons willen helpen bij het geven van bijlessen en studiebegeleiding aan huis. Je staat in direct contact met je bijlesleerlingen en afhankelijk van hun leeftijd ook met de ouders. Je maakt samen een planning, dus andere baantjes of hobby’s kun je er uitstekend naast blijven doen. Bovendien is het geven van bijles zeer goed voor op je CV.
Een bijlesdocent moet natuurlijk wel in het plaatje passen. Een beetje sociale skills hebben is dan zeker ook wel van belang. Er moet uiteraard wel duidelijk met ouders en kind gecommuniceerd kunnen worden. Voordat je aangenomen kan worden zal er dan ook eerst een klein sollicitatiegesprek plaatsvinden om je sociale vaardigheden te testen en te controleren of jij geschikt bent als een van onze bijlesdocenten in Velp.

Als wij naar aanleiding van je sollicitatie bepalen dat jij geschikt bent, mag je ons team komen versterken. Voordat je begint zal je eerst nog een kleine opleiding moeten volgen die je alles leert over het geven van goede, kwalitatieve bijles. Daarna is het tijd om aan het werk te gaan in Velp. Wij zijn er nu al van overtuigd dat je helemaal weg zult zijn van dit perfecte bijbaantje.

Wij helpen leerlingen en studenten in Velp om het beste uit zichzelf te halen

In Velp en de rest van Nederland

Je bent op de pagina van Velp, we zijn ook werkzaam in Voorst en Wageningen en Westervoort.

Huiswerkbegeleiding in Velp

Niet iedere leerling heeft per se moeite met bepaalde vakken, de oorzaak van lage cijfers kan ook ergens anders vandaan komen: bijvoorbeeld een slechte planning. Mocht je zoon of dochter moeite hebben met het op tijd beginnen met leren of het plannen hiervan, dan is huiswerkbegeleiding misschien wel een goed idee. De huiswerkbegeleiders van Voldoende.nl kunnen ervoor zorgen dat jouw kind het overzicht van alle toetsen, presentaties en projecten weer terug krijgt. Ook tijdens bijlessen in Velp kan een kind geholpen worden bij het maken van een gestructureerde en haalbare planning.

Wat wil je uiteindelijk bereiken met het krijgen van huiswerkbegeleiding? Een goed gestructureerde agenda samen met een betere cijferlijst is het einddoel. Tijdens het proces dat je doorloopt word je steeds beter in het plannen en afronden van je schoolopdrachten, waardoor je een hoop tijd bespaard blijft. Dankzij de persoonlijke planning heeft het kind bovendien ook nog tijd voor hobby’s en andere vrijetijdsbesteding. Mocht het tijdens de huiswerkbegeleiding blijken dat de planning niet haalbaar is, dan kunnen hier altijd nog aanpassingen aan worden gedaan.

De bijlesdocenten van Voldoende.nl

Voldoende.nl beschikt over een ruim opgezet netwerk van bijlesdocenten die klaarstaan om jou in Velp te helpen met je school- en planwerk. In bijna elke stad of elk dorp beschikken we wel over een docent die over alle kennis beschikt om jou van dienst te kunnen zijn. Dankzij de uitgebreide interne opleiding van bijlesdocenten kunnen kinderen, tieners en studenten perfect worden geholpen. Zo worden er weer betere cijfers behaald in Velp.

Naast vaardigheden op het gebied van kennis worden onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders ook op pedagogisch niveau getest. Op deze manier kunnen bijlesdocenten uit Velp ook jouw kind ook op een sociale manier makkelijk van dienst zijn, want aan een verlegen docent heb je vrij weinig. Kinderen verkeren dus gedurende de bijles in een veilige en leerzame omgeving. Vooral voor verlegen kinderen werk dit extra goed. Zo heeft de bijles het positiefste effect op jouw kind.

Bijles bestaat uiteraard niet uit één les, er zullen toch echt wat meer lessen nodig zijn om resultaat te boeken. Het is dan ook een verstandige keuze om een pakket aan te schaffen, zo ben je vele malen voordeliger uit. Samen met je bijlesdocent worden momenten ingepland die jullie beide goed uitkomen. De bijles vindt dus altijd bij jou thuis in Velp plaats op een prettige dag en tijd, zodat je niet je gehele planning om hoeft te gooien.

Bijles in Velp

Sommigen hebben een erg slecht concentratievermogen en anderen vinden de stof gewoon erg lastig, maar voor iedereen geldt: leren kan je leren. Met behulp van tips van de beste bijlesdocenten van Voldoende.nl kan jij je streven naar voldoendes behalen. Een belangrijk onderdeel van leren is het hebben en behouden van structuur, huiswerkbegeleiders zouden hier eventueel mee kunnen helpen. Met dank aan een goede planning kan je enorm veel tijd besparen. Deze gewonnen tijd kan juist weer worden gestopt in het verbeteren van de kwaliteit van je werk.

Een ander aandachtspunt dat je mogelijk kan helpen bij het studeren is het aanleren van leermethoden. Bijles of huiswerkbegeleiding kan erbij helpen te ontdekken welke methoden bij jou passen. Zo maak je van jouw bijlessen in Velp een waardevolle, leerzame tijd.

Basisscholen

Wij geven onder andere bijles aan leerlingen van de volgende basisscholen:

Daalhuizen - De Arnhorst - De Kameleon - Prins Bernhardschool - Roncallischool - Sint Fredericusschool

Middelbare scholen

Wij geven onder andere bijles aan leerlingen van de volgende middelbare scholen:

Aeres Velp - Arentheem College - Arnhem Noordvoor Lyceum

Mbo

Wij geven onder andere bijles aan leerlingen van de volgende mbo's:

Helicon MBO Velp - Aeres MBO Velp - Astrum College

Hbo

Wij geven onder andere bijles aan leerlingen van de volgende hbo's:

Van Hall Larenstein

Veelgestelde vragen

Je kan bij ons terecht voor bijles aan huis en online bijles. Onze bijlesleraren kunnen aan huis in Velp komen, maar geven net zo lief online bijles. Onderzoek heeft aangetoond dat online bijles net zo goed werkt als bijles op locatie. Maar er zijn ook veel kinderen die het fijner vinden als de leraar aan huis komt. We doen beiden met veel enthousiasme.

Ja, we geven bijles in Velp, maar ook in Voorst en Wageningen en Westervoort.

Wij doen niet aan wachttijden: jouw kind is meteen aan de beurt. Door heel Nederland hebben wij de beste bijlesdocenten zitten die niet kunnen wachten om jouw kind te helpen met school. Zo kan er na een intakegesprek direct aan de slag worden gegaan met de vakken waar de leerling nog niet in uitblinkt.

Scroll naar boven